Vind ons op

Zita

Vanaf nu kan je bij deze pizzeria terecht voor een vegan pizza, gemaakt door een sterrenchef

Lifestyle

Vanaf nu kan je bij deze pizzeria terecht voor een vegan pizza, gemaakt door een sterrenchef

Hoewel we de laatsten zijn om nee te zeggen tegen een lekkere pizza van tijd tot tijd, blijft het fastfood. Gezond is het niet bepaald en de meeste pizza’s kennen we intussen wel. Maar wat nu als een sterrenchef uitpakte met een luxe versie van het alom gekende Italiaanse gerecht? En wat als die pizza ook nog eens vegan was?

Wel, je hoeft niet langer te fantaseren over hoe die combinatie zou smaken. Bij pizzaketen Otomat kan je het resultaat nu gewoon proeven.

Humus x Hortense

Voor de vegan sterrenpizza sloeg Otomat de handen ineens met Nicolas Decloedt, de chef van het Brusselse Humus x Hortense. Dat vegan restaurant kreeg eerder al een groene Michelinster en werd door Gault & Millau verkozen tot beste groenterestaurant in België. De perfecte handlanger dus om een vegan pizza te creëren. De ‘No Cheese No Guts’ zoals de pizza werd genoemd is verkrijgbaar in alle vestigingen van Otomat voor 15,50 euro. Waar je je aan mag verwachten? Vegan Fermentino-kaas, bloemkoolpuree, shiitake, rucola… Wij zijn alvast benieuwd om hem uit te proberen!


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/vanaf-nu-kan-je-bij-deze-pizzeria-terecht-voor-een-vegan-pizza-gemaakt-door-een-sterrenchef

Meer in Lifestyle

To Top