HomeNieuwsLifestyleVan seks met je baas tot een vrijpartij met je beste vriend(in):...

Van seks met je baas tot een vrijpartij met je beste vriend(in): DIT betekenen jouw pikantste dromen!

Ooit al eens ontwaakt uit een behoorlijk pikante droom? Je bent niet alleen…

En hoewel het ‘maar een droom’ is, kan het soms toch wat betekenen. Vaak gaan dromen over waar je aan denkt nét voor je in slaap valt. Maar da’s niet altijd het geval.

Droomexperte Lee Chambers legt volgens The Sun nu uit wat jouw pikantere dromen zoal kunnen betekenen. En veel hangt af van wie de (mede-)hoofdrolspeler is, zo blijkt.

De ex-vriend(in)

Seksdromen waarin een ex-partner de revue passeert, komen volgens Lee wel vaker voor. “Als je recent uit die relatie komt, kan het nog een manier zijn om met de liefdesbreuk om te gaan. Maar als je lange tijd na de relatiebreuk nog steeds droomt over jouw ex, dan kan het wijzen op een onderliggend ‘rouwproces’ dat nog steeds aan de gang is. ’t Kan ook zijn dat jouw nieuwe partner niet voor genoeg bevrediging zorgt”, klinkt het.

’t Is volgens Lee ook belangrijk hoe je je voelde in jouw droom. Dat kan namelijk belangrijk zijn om te achterhalen wat juist de oorzaak van de ‘wilde vrijpartij met je ex’-droom is.

De baas

Op pikante wijze dromen over jouw baas of bazin, betekent maar zelden dat je daadwerkelijk met die persoon van bil wil gaan. “Dromen over seks met iemand die qua autoriteit ‘boven’ jou staat, betekenen vaak dat je niet assertief genoeg bent in jouw huidige leven. Ook kan het betekenen dat je gewoon meer (professioneel) contact moet hebben met je baas óf dat je je niet gewaardeerd voelt op de werkvloer”, laat Lee weten.

Een beroemdheid

“Natte dromen over een beroemdheid onthouden we vaak goed. In dit geval betekent het dat je daadwerkelijk fantaseert over die persoon. Aangezien beroemdheden vaak ‘onbereikbaar’ zijn, geven seksdromen over celebrities vaak een boost aan jouw zelfvertrouwen”, klinkt het.

’t Kan volgens de droomexperte ook betekenen dat je spanning en risico in jouw leven mist, aangezien dergelijke dromen vaak ook een (spannende) context hebben waarin je die beroemdheid ontmoet hebt.

Triootje

Dromen waarin je seks hebt met jouw huidige partner, maar er plots iemand anders ‘mee komt doen’, zijn eerder zeldzaam. Volgens Lee ben je dan onrustig over iets in jouw dagelijkse leven.

Vaak komen ze voor wanneer je overweldigd bent en je enige focus mist. “Maar misschien heb je gewoon écht eens zin in een triootje en wilde je wat ‘droomervaring’ opdoen”, laat ze weten.

Goeie vriend of vriendin

Vaak kiezen we onze vrienden in functie van kwaliteiten die we waarderen. “Dromen over seks met een vriend(in) die je echter niet ‘fysiek ziet zitten’, kunnen vaak de goeie eigenschappen die je van die persoon waardeert, in de verf zetten. Bij seksdromen maakt het eigenlijk zelden uit met ‘wie’ je het doet, maar wel wat je van die persoon vindt en wat hij of zij voor jou in de ‘echte wereld’ betekent. Hoe je je na de droom voelt en waaraan je denkt als je aan de persoon in kwestie denkt, zal veel meer zeggen over waar je écht naar op zoek bent”, besluit Lee.

Bron: The Sun – Foto: Valeria Boltneva via Pexels

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels