HomeNieuwsLifestyleTrek dit weekend je trouwjurk aan en krijg gratis taart in ruil

Trek dit weekend je trouwjurk aan en krijg gratis taart in ruil

Een trouwjurk is een prachtig kledingstuk, maar toch komt het vaak maar één keertje uit de kast. Op je trouwdag. Jammer, want je hebt er veel geld aan uitgegeven, er hangen mooie herinneringen aan en je ziet er stralend uit. Wil je je trouwjurk nog eens aan en tegelijk gratis taart scoren? Dan moet je dit weekend in Gent zijn.

Als je een zwak hebt voor taarten, is de kans groot dat je ooit al van Madam Bakster gehoord hebt. Laura Verhulst maakt heerlijke taarten, die helemaal vrij zijn van geraffineerde suikers, dierlijke producten en bewaarmiddelen. Het bewijs dat zoetigheden niet per se ongezond hoeven te zijn. Ze verkoopt de baksels online en heeft ook een eigen koffiebar aan de Brabantdam 142 in Gent. Omdat ze onlangs in het huwelijksbootje stapte – gefeliciteerd! – heeft Madam Bakster besloten om ook haar klanten te laten meegenieten van haar trouwpartij.

Wedding cake

Bij een huwelijk hoort een feestje en dat heeft Madam Bakster maar al te goed begrepen. Daarom organiseert ze dit weekend – 19 en 20 oktober – een speciaal evenement in haar koffiebar. Iedereen die op zaterdag of zondag in trouwjurk langsgaat, krijgt een gratis stuk taart. En alsof dat nog niet genoeg is, zal Laura op zondag ook zelf in haar huwelijksgewaad achter de toog staan. Uiteraard kan je ook gewoon een stukje taart gaan eten als je niet in het bezit bent van een trouwjurk en bovendien is er heel het weekend een ‘wedding cake’ te koop. Smakelijk!

Belofte maakt schuld. Nog voor we verloofd waren, grapten de collega’s al dat we onze trouwdag zouden vieren in ons…

Posted by Madam Bakster, the guiltfree bakery on Tuesday, October 15, 2019

Het bericht Trek dit weekend je trouwjurk aan en krijg gratis taart in ruil verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels