HomeNieuwsLifestyleStofzuigen met Darth Vader

Stofzuigen met Darth Vader

Goed nieuws voor de die-hard fans die gadgets van de ‘Star Wars’-reeks verzamelen. Er zijn stofzuigers op de markt gebracht die volledig in teken staan van de epische sciencefictionfilms.

Het gaat om twee robotstofzuigers die lijken op het bekende masker van Darth Vader of dat van een Stormtrooper. Leuk weetje: deze gadgets zijn niet alleen een handig hulpmiddel bij huishoudelijke taken, ze produceren ook geluiden die afkomstig zijn uit het ‘Star Wars’-universum. Zo kan je tijdens het kuisen luisteren naar de soundtrack en lightsabergeluiden. Bij de rijdende Darth Vader hoort ook het herkenbaar, zwaar geadem tot het repertoire.

De spiksplinternieuwe hebbedingen zijn gebaseerd op de Powerbot VR7000-stofzuiger. De Stormtrooper-versie kost 699 dollar (590 euro). Voor een exemplaar met het masker van Darth Vader tel je 799 dollar (675 euro) neer.

Trailer

Niet toevallig is deze week ook de langverwachte trailer van ‘Episode VIII: The Last Jedi’ uitgekomen. Sta je te popelen om de eerste beelden te bekijken? Dan word je gewaarschuwd door regisseur Rian Johnson. Zijn boodschap: wie niet te veel wil weten en volledig verbaasd wil worden door de film, kijkt best niet naar de trailer.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels