HomeNieuwsLifestyleSmullen maar! Liefhebbers kunnen nu terecht in het Pizza Hut-museum

Smullen maar! Liefhebbers kunnen nu terecht in het Pizza Hut-museum

Pizza Hut viert dit jaar een belangrijke gebeurtenis. Het is namelijk 60 jaar geleden dat de eerste vestiging zijn deuren opendeed. Als kers of beter gezegd pizza op de taart, opent de fastfoodketen nu een museum gewijd aan zijn belangrijkste product. 

Pizza Hut is een idee van de twee Amerikaanse broers Frank en Dan Carney. In 1958 openden ze vlakbij de University of Wichita hun eerste zaak. 60 jaar later is het kleine restaurantje uitgegroeid tot één van de bekendste fastfoodzaken ter wereld en wordt er nog steeds volop pizza gebakken. Het originele restaurant bestaat al een tijdje niet meer en daar wilden de huidige eigenaars toch wel iets aan doen. Zodoende opende op 30 april The Original Pizza Hut Museum in Wichita de deuren.

Lange reis

Zomaar eventjes een culturele uitstap doen naar het museum zit er niet in. Wichita ligt namelijk in het Amerikaanse Nebraska. Je bent dus heel wat geld en tijd kwijt om deze culinaire tempel te bezoeken. Ook wordt er in het museum geen pizza geserveerd. Laten we hopen dat er een Pizza Hut in de buurt is.

Het bericht Smullen maar! Liefhebbers kunnen nu terecht in het Pizza Hut-museum verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels