HomeNieuwsLifestyleSchattig! Deze onesie-set versterkt de band met je hond

Schattig! Deze onesie-set versterkt de band met je hond

De winter is in aantocht. Tijd om je lekker warm te nestelen in de zetel en een hele avond te ‘netflixen’. Sinds de opkomst van de ‘onesie’ heb je zelfs geen fleece-dekentje meer nodig, je draagt het gewoon. En er is goed nieuws: Hunkemöller lanceert een ‘matching onesie’-set voor jou en je hond!

‘Onesies’, wie houdt er niet van? Ze zijn zacht, comfortabel én houden je warm. De voorbije jaren waren ze overal verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Dit jaar komt het Nederlandse lingeriemerk Hunkemöller uit met een ‘onesie’-set voor baasje en hond.  ‘Bingewatch’-avondje in ‘matching outfits’, iemand?

‘Mini me’

De ‘onesies’ bestaan uit superzachte fleece, zodat jij en je viervoeter lekker warm blijven tijdens deze koude dagen. Ook van de honden-versie zijn verschillende maten beschikbaar. Maat S past prima voor kleine honden zoals een Franse bulldog of een bichon frisé. De pakjes in maat M zijn het best geschikt voor beagles of Schotse terriërs. De grootste maat is L, die ideaal is voor boxers of buldogs. Een ‘onesie’ voor jezelf kan je kopen voor zo’n 43 euro. Prijzen voor het bijpassend exemplaar van je hond liggen rond de 18 euro. Wij zijn alvast fan!

vrouw in onesie Hunkemöller
Foto Hunkemöller
Hond in onesie
Foto Hunkemöller

Het bericht Schattig! Deze onesie-set versterkt de band met je hond verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels