HomeNieuwsLifestyleRSC Anderlecht heeft nu eigen saus en die kleurt uiteraard paars

RSC Anderlecht heeft nu eigen saus en die kleurt uiteraard paars

Fans van RSC Anderlecht kunnen hun liefde voor de voetbalclub vanaf nu extra kracht bijzetten. Het Belgische sauzenmerk Brussels Ketjep, tevens de officiële sponsor van RSC Anderlecht, heeft namelijk een sausje op de markt gebracht ter ere van les Mauves. En dat kleurt uiteraard paars.

De kleuren van de voetbalclub zijn van oudsher wit en paars, dus het hoeft niet te verbazen dat Brussels Ketjep zich daardoor liet inspireren. Niet alleen de kleur van de saus, maar ook de naam verwijst naar RSC Anderlecht.

Mauve

Het goedje wordt verkocht onder de naam Mauve en ziet er op z’n zachtst gezegd bijzonder uit. Laat je echter niet afschrikken door de kleur, want volgens het bedrijf gaat het gewoon om een krokante tartaarsaus met kappertjes en uien. Het typerende paarse kleurtje heeft Mauve te danken aan natuurlijke kleurstoffen. De saus komt net op tijd voor het barbecueseizoen, dus wij voorspellen dat heel wat borden deze zomer paars zullen kleuren. Een deel van de opbrengsten gaat bovendien naar Child Focus, dus door een fles aan te schaffen, steun je naast je favoriete club ook nog eens een goed doel. Excuses genoeg om je helemaal te laten gaan.

Mauve kost 3,99 euro per fles en kan je kopen in de winkel van Brussels Ketjep, online en in de gebruikelijke verkooppunten.

Het bericht RSC Anderlecht heeft nu eigen saus en die kleurt uiteraard paars verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels