HomeNieuwsLifestyleParkeren met Parkos in de buurt van Vliegveld Zaventem

Parkeren met Parkos in de buurt van Vliegveld Zaventem

Ga je op reis en wil je graag je auto zo voordelig mogelijk parkeren in de buurt van het vliegveld? Parkos vergelijkt parkeeraanbieders die kort en lang parkeren aanbieden in de buurt van vliegvelden, zoals Vliegveld Zaventem. Zij werken alleen samen met gerenommeerde parkeerbedrijven, dus je weet zeker dat je goed zit. Daarnaast bieden ze ook uitgebreide informatie met betrekking tot valet parking, shuttle transfers, overdekt parkeren, betaalmogelijkheden en locaties.

Hoe werkt het reserveren?

Wil je een parkeerplek reserveren voor een parking luchthaven Zaventem, dan kun je dit doen door op de website de aankomst- en vertrekdatum in te vullen. Het systeem gaat daarna direct voor je op zoek naar een parkeerplek. Vervolgens krijg je een overzicht met de actuele aanbieders en hun prijzen. Maak een keuze, vul je contactgegevens in en kies een betalingsmethode om alles te voltooien. Wanneer de reservering goed is gegaan, ontvang je altijd een reserveringsmail ter bevestiging. Hier staat alles in wat je hebt ingevuld en ook een routebeschrijving, zodat het voor jou als klant nog een stukje gemakkelijker wordt om er naartoe te gaan.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Als je kiest voor shuttle parkeren dan houdt dat in dat je met je eigen auto naar het parkeerterrein rijdt en deze daar parkeert. Vanaf daar wordt je met je bagage in een shuttlebus naar de terminal op het vliegveld gebracht. Bij terugkomst dien je direct na het landen contact op te nemen met de parkeeraanbieder waar jouw auto geparkeerd staat, zodat ze ervoor kunnen zorgen dat de shuttlebus klaarstaat als je de terminal uitkomt. De bus brengt je dan weer met je bagage terug naar de auto, zodat je zo snel mogelijk weer naar huis kunt rijden. Je auto staat tijdens jouw afwezigheid om een beveiligd parkeerterrein en vaak is het mogelijk om zelf je autosleutels in je bezit te houden. Soms zal de beheerder van het parkeerterrein je wel vragen om je sleutels af te geven, zodat ze het terrein optimaal kunnen benutten en dus eventueel de auto kunnen verplaatsen. Vaak zorgen ze er dan voor dat je auto klaarstaat zodat je meteen weg kunt.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels