HomeNieuwsLifestyleOverspelige mensen hebben DEZE drie karaktereigenschappen

Overspelige mensen hebben DEZE drie karaktereigenschappen

Eens een bedrieger, altijd een bedrieger? Dat is een beetje kort door de bocht, maar toch is er een manier om te weten welk type mensen meer kans heeft om hun partner te bedriegen.

Bepaalde karaktereigenschappen verraden dat mensen al dan niet geneigd zijn om overspel te plegen. Tot die conclusie is de Australische relatiecoach Dr. Lurve gekomen. In een interview met sporteluxe.com geeft ze daarover meer uitleg. “Bepaalde karaktereigenschappen kunnen wel degelijk aangeven of iemand geneigd is om te bedriegen. Of deze persoon nu een relatie heeft met een ideale partner of met iemand die niet bij hem of haar past, ze zullen altijd een drang hebben om overspel te plegen. Zo zitten ze in elkaar, maar dat wil niet zeggen dat het slechte mensen zijn”.

“Er zijn verschillende redenen waarom mensen overspel plegen en meestal heeft het niets te maken met degene die bedrogen wordt. Het probleem ligt bij de bedrieger zelf en zijn of haar destructieve neigingen”, vertelt ze.

Inlevingsvermogen

Volgens Dr. Lurve beschikken bedriegers vaak over volgende karaktereigenschappen:

1. Verminderd inlevingsvermogen
2. Meestal ongeïnteresseerd of passief

3. Hebben de neiging om hun eigen behoeften boven die van anderen te stellen

Mensen die juist minder geneigd zijn om overspel te plegen, vertonen dan weer heel andere karaktereigenschappen. Zij zijn vaak heel gelovig, conservatief en dragen morele normen en waarden hoog in het vaandel.

Het bericht Overspelige mensen hebben DEZE drie karaktereigenschappen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels