HomeNieuwsLifestyleOp zoek naar een nieuwe job? Luxeresort op de Malediven zoekt boekenverkoper

Op zoek naar een nieuwe job? Luxeresort op de Malediven zoekt boekenverkoper

Heb je nood aan een nieuwe uitdaging, maar dan liefst op een exotische locatie? En ben je gek op boeken? Dan staat er momenteel de perfecte job op jou te wachten. Een luxeresort op de Malediven zoekt iemand om te komen werken in de meest afgelegen boekenwinkel ter wereld.  

Gezocht: een moderne Robinson Crusoe met een vleugje bibliofiel. Als je je door die beschrijving aangesproken voelt, moet je onmiddellijk contact opnemen met Philip Blackwell, erfgenaam van de bekende Blackwell boekenketen. Hij baat namelijk het meest afgelegen boekenwinkeltje ter wereld uit: op het luxueuze ecologische resort Soneva Fushi op de Malediven.

Pover loon 

Blackwell windt er geen doekjes om: “Het loon is belachelijk laag, maar je bevindt je op een droomlocatie en je krijgt wel de job van je leven. Als ik 25 was, ik vertrok meteen.” De gelukkige boekverkoper verblijft minimum drie maanden op het resort en moet een blog bijhouden over zijn tijd op het eiland. Af en toe zal hij of zij zich ook moeten begeven tussen bekende sterren en bloggers. Maar de belangrijkste vereiste is natuurlijk dat je iets van literatuur kent en regelmatig een schrijfcursus organiseert voor de gasten.

 

Het bericht Op zoek naar een nieuwe job? Luxeresort op de Malediven zoekt boekenverkoper verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels