HomeNieuwsLifestyleOOH. Eerste virtuele hondenwandeling ooit in België

OOH. Eerste virtuele hondenwandeling ooit in België

Wie eens op een andere manier zijn hondje wil uitlaten, moet zeker deelnemen aan de allereerste virtuele hondenwandeling ooit. Met je deelname steun je ook Kom op tegen Kanker.

De virtuele hondenwandeling is een alternatief op de wandeling die dierenspeciaalzaak Zowizoo jaarlijks organiseert. Elke editie komen er tot 2.000 honden met hun baasjes afgezakt naar het Zowizoo dorp, waaruit routes van verschillende lengtes starten.

Maar helaas gooide corona ook hier roet in het eten en kreeg de editie van dit jaar daarom een digitale invulling. Als deelnemer kan je de afgelegde kilometers makkelijk bijhouden met een sportapp of wearable zoals Strava, Fitbit of Runkeeper.

Goede doel

Deelnemen kan al vanaf 7,5 euro én je steunt er ook nog eens het goede doel mee. “Met onze hondenwandeling hopen we een mooi bedrag in te zamelen die de levenskwaliteit van (ex-)kankerpatiënten kan helpen verbeteren”, klinkt het bij de organisatoren.

Ook mensen die geen viervoeterhebben maar wel Kom op tegen Kanker willen steunen, kunnen meedoen door een steunpakket te kiezen. Alle info op dogchallenge.be

Het bericht OOH. Eerste virtuele hondenwandeling ooit in België verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels