HomeNieuwsLifestyleOnlyFans-ster legt uit hoe je best pikante berichtjes naar je partner stuurt...

OnlyFans-ster legt uit hoe je best pikante berichtjes naar je partner stuurt (foto’s)

Amber Sweetheart verdient zo’n 85.000 euro per maand door haar pikante foto’s en filmpjes te publiceren op OnlyFans en presenteert zichzelf nu als een volwaardige seksperte. Ze schreef haar bevindingen in een boek met de klinkende titel ‘The Sexting Bible’.

Dat Amber Sweetheart opmerkelijke verhalen heeft over haar carrière als OnlyFans-model, dat staat buiten kijf. Zo is haar ooit 200 kamelen beloofd door een fan als ze zou trouwen met hem. Het is maar één van de verhalen die ze meegeeft in haar boek. “Sexting is een kunst,” zo vertelt Amber. “Je moet het meisje wat inleiden, je kan niet zomaar je foto naar haar sturen, dat is niet sexy.”

Tips

Tijdens een podcast ging ze dieper in op hoe je het best sexting aanpakt. “Stel vragen, geen eisen. Zorg ervoor dat je vraag wat ze op dat moment aan het doen is en hoe het met haar gaat. Ga nooit meteen voor ‘stuur een foto van je borsten’, probeer te flirten. Het moet een gesprek zijn. En stuur nooit een dickpic tenzij erom gevraagd wordt”, zo raadt ze aan. “Het mooie aan sexting is dat je je verbeelding kan gebruiken. Ik kan in bed liggen in het echt, maar in onze conversatie zouden we ook alleen op het strand van de Bahama’s kunnen liggen, snap je?”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels