HomeNieuwsLifestyleOnderzoek wijst uit: dit zijn de populairste auto's om seks in te...

Onderzoek wijst uit: dit zijn de populairste auto’s om seks in te hebben

Een stevige vrijpartij op openbare plaatsen, het is voor vele mannen en vrouwen een wilde fantasie. Eéntje die ze regelmatig werkelijkheid laten worden, zo blijkt, en niet in het minst in de wagen. Een bevraging toont nu aan welke wagens het populairst zijn om seks in te hebben.

Voor de enquête werden 2000 automobilisten bevraagd. 57% van de Volvo-eigenaars gaven aan dat ze het volledige interieur van hun wagen ‘benut’ hebben met hun partner. Het minst populair zijn de Smarts. Daar zal het plaatsgebrek wel wat mee te maken hebben. Met 15% zijn ze veruit laatste. In de top 5 vinden we na Volvo respectievelijk BMW, Renault, Audi en Volkswagen terug.

Minst populair

Bij de minst populaire wagens dus Smart, maar in datzelfde lijstje zien we ook nog Hyundai, Honda, Porsche en Kia de revue passeren. 45% van de Ford-bestuurders gaf toe het soms ook wat romantisch bont te maken in de wagen net als 42% van de Mercedes-bestuurders en 39% van de Mini-eigenaars. Die laatste hebben vinden eventueel plaatsgebrek dus zeker geen minpunt.

Foto: Pixabay

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels