HomeNieuwsLifestyleOnderzoek bewijst: “Op DEZE gezichtsbeharing zijn vrouwen momenteel gek!” (foto’s)

Onderzoek bewijst: “Op DEZE gezichtsbeharing zijn vrouwen momenteel gek!” (foto’s)

Snorren worden als zeer aantrekkelijk beschouwd door de meerderheid van de vrouwen. Althans, dat is een wat een studie heeft uitgewezen. Voor mannen lijkt het dus hoog tijd om hun innerlijke Tom Selleck aan te spreken.

Het onderzoek omschrijft dat mannen met snorren als ‘onweerstaanbaar’ worden gepercipieerd. Besnorde kerels zijn voor vrouwen vaak om van weg te dromen en zouden een grotere aantrekkingskracht uitstralen. De studie heeft meer dan 4000 vrouwen gevraagd naar de vijf meest aantrekkelijke zaken bij een man. 68% beweert dat ze houden van een kerel met een mooie en verzorgde snor.

Baarden

En wat dan met alle baarden? Wel, die lijken wel over hun piek te zijn. Slechts 23% van de ondervraagde vrouwen geeft aan deze ‘sexy’ te vinden. Een woordvoerder van het bedrijf OnBuy dat de enquête organiseerde geeft mee: “Het is een prachtige dag voor mannen met snorren, maar een droevige voor mannen met baarden.” Een ander onderzoek wees trouwens uit dat vooral vrouwen tussen de 18 en 34 jaar oud gezichtsbeharing verkiest bij mannen. Binnen de oudere leeftijdscategorie gaat de voorkeur weer uit naar gladgeschoren kerels.

Foto: Unsplash

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels