Vind ons op

Zita

Oh oh. De helft van de mannen heeft niet door dat hun vrouw een orgasme faket

Lifestyle

Oh oh. De helft van de mannen heeft niet door dat hun vrouw een orgasme faket

Veel mannen denken dat ze heer en meester zijn tussen de lakens, maar dat valt tegen. Uit cijfers van een recent Amerikaans onderzoekt blijkt dat bijna de helft van de getrouwde vrouwen een orgasme faket. 

Het onderzoek dat gevoerd werd bij 1683 Amerikaanse getrouwde koppels tussen de 18 en 36 jaar, kwam met enkele verrassende conclusies naar buiten. Zo zou 43% van de getrouwde vrouwen niet haar hoogtepunt bereiken en dus een orgasme faken. Dat staat in schril contrast met de mannen, die in 87% van de keren wel klaarkwamen. Bijna 50% van de heren dacht dat hun echtgenote was klaargekomen en overschatte dus hun prestatie tijdens de daad.

Open communicatie 

Volgens een van de onderzoekers kunnen de vrouwen beter stoppen met faken en beter leren communiceren met hun partner. “Als er vanaf het begin van de relatie niet wordt duidelijk wordt gemaakt wat werkt en wat niet, gaat het probleem alleen maar aanslepen tot de bom barst. Zeg gewoon wat je anders wil zien en probeer op een constructieve manier de dingen te wijzigen.”

Het bericht Oh oh. De helft van de mannen heeft niet door dat hun vrouw een orgasme faket verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

To Top