Vind ons op

Zita

OEPS. Dit standje probeer je beter niet als je een gebroken piemel wil vermijden

Lifestyle

OEPS. Dit standje probeer je beter niet als je een gebroken piemel wil vermijden

Let’s talk about sex, baby! Seks is iets waar de meesten onder ons vroeg of laat mee te maken krijgen én iets erg persoonlijks. Terwijl de één houdt van zachte en tedere aanrakingen, wordt de ander wild van ruige geslachtsgemeenschap. En dat is helemaal oké, want zolang jij en je partner ervan genieten, mag je je zonder zorgen laten gaan.

Althans, zonder zorgen is misschien een beetje overdreven. Want ook tussen de lakens is een ongelukje snel gebeurd. Terwijl jullie de tijd van je leven hebben, let je namelijk minder op de mogelijke gevaren van al die uitbundige seks. Met alle gevolgen van dien.

Vrouw bovenop

Een gebroken piemel is voor veel mannen de grootste nachtmerrie en dat hoeft niet te verbazen. Het is nu eenmaal een erg intiem en gevoelig deel van je lichaam, dus alleen al het idee dat er iets pijnlijks mee zou gebeuren is genoeg om van slag te zijn. Wil je een rampscenario vermijden, dan zou je volgens chirurg en TikTokker Karan Raj maar beter de ‘Reverse Cowgirl’ vermijden. Bij dat standje zit de vrouw op de man, met haar rug naar zijn gezicht gedraaid. En als we Raj mogen geloven, zou die sekspositie goed zijn voor de helft van de gebroken penissen in deze wereld.

Of Raj helemaal gelijk heeft, weten we echter niet zeker. De New York Post duidt namelijk op z’n hondjes aan als de meest voorkomende oorzaak van gebroken piemels. En Cosmopolitan heeft het dan weer over «alle standjes waarbij de vrouw bovenop zit». Eén ding is zeker, ook tijdens de seks ben je je maar beter bewust van de mogelijke gevaren in deze wereld. Al blijft volop genieten natuurlijk het belangrijkst!

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/oeps-dit-standje-probeer-je-beter-niet-als-je-een-gebroken-piemel-wil-vermijden

Meer in Lifestyle

To Top