HomeNieuwsLifestyleNieuwe koffietrend maakt van je cappuccino een discobal

Nieuwe koffietrend maakt van je cappuccino een discobal

Als er één trend is die we dit jaar niet over het hoofd kunnen zien, dan zijn het wel de glitters. Eerst was het hip om je achterwerk ermee vol te plakken, dan was er zelfs sprake van glittercapsules voor je vagina en nu is het blijkbaar ook de bedoeling dat je koffie fonkelt.

Sommige koffieliefhebbers zweren bij een straffe espresso, andere barista’s vinden het fijn om het zwarte goud op een opvallende manier op te dienen. Tegenwoordig is het blijkbaar hip om het goedje te serveren met een laagje glitters.

De sprankelende cafeïnebom kan je onder meer bestellen bij een koffiebar in West Midlands, in het Verenigd Koninkrijk. Voor je je zorgen maakt: het drankje wordt op exact dezelfde manier gemaakt als eender welke andere koffie. De glitters zijn bovendien eetbaar.

Beetje vreemd

De eigenaars van de bar, Debs en Andrew Pease, beweren dat de glitterkoffie perfect aansluit bij hun persoonlijkheid. “Wij zijn soms een beetje vreemd, maar we durven wel onszelf zijn. We vinden het zalig om mensen te doen lachen en iedereen gelukkig te maken”, vertellen ze aan de nieuwssite Mashable. “We nemen koffie héél serieus, maar we geloven ook dat we allemaal meer plezier moeten hebben in het leven.”

Ook op andere plaatsen duikt de glitterkoffie op. Zo is er een zaakje in Mumbai, India waar je koffie met bling kan krijgen. Ook op Instagram, dé plek bij uitstek om trends te spotten, verschijnt de hashtag #glittercoffee met de regelmaat van de klok. Wij selecteerden alvast enkele pareltjes.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels