HomeNieuwsLifestyle‘Negative space’ is de nieuwste haartrend en staat iedereen

‘Negative space’ is de nieuwste haartrend en staat iedereen

Om de zoveel tijd worden we gebombardeerd met een nieuwe haartrend. De laatste nieuwe mode is ‘negative space’ en duikt overal op Instagram op. ‘Negative space’, dat klinkt nogal vaag. Wij leggen uit wat het is en hoe je er zelf mee aan de slag kan.

Natuurlijk resultaat

‘Negative space’ staat voor de ruimte tussen twee objecten. Hoe dat zich dan verwoordt in je mooie lokken? De trend kijkt hoofdzakelijk naar de natuurlijke kleur van je haar en geeft een subtiel effect. De lokken rond je gezicht worden opgelicht om je gelaatstrekken extra in de verf te zetten. Eventueel worden er ook doorheen je hele kapsel enkele stukken wat bijgewerkt, maar verwacht je aan natuurlijke kleuren. Het gaat dus om een verfijnde variant van de balayage.

‘Negative space’ voor iedereen

Dankzij het subtiele resultaat is het een trend die iedereen staat. Je gezicht wordt opgelicht, maar daar blijft het ook bij. Meer dan enkele tinten verschil is er niet. Ook zij die normaal angstig aan hun kleur vasthouden, kunnen ‘negative space’ dus eens proberen. Bovendien moet je je kapsel maar om het half jaar laten bijwerken – gedaan met elke maand in de kappersstoel zitten.

Het bericht ‘Negative space’ is de nieuwste haartrend en staat iedereen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels