HomeNieuwsLifestyleModemerk lanceert volledig transparante festivalkledij

Modemerk lanceert volledig transparante festivalkledij

Het festivalseizoen nadert en dat betekent dat kledingmerken weer volledig inzetten op festivaloutfits. Wij denken spontaan aan jeansshortjes, pailletten en bloemjurkjes. Maar het merk Pretty Little Thing is het daar duidelijk niet mee eens. Als het van hen afhangt, gaan we volledig transparant gekleed het festivalseizoen tegemoet.

De voorbije maanden en jaren hebben we al heel wat gekke modegrillen voorbij zien komen. De janties, om er maar eentje te noemen. Maar Pretty Little Thing doet zelfs de meest doorwinterde fashionista’s met de mond vol tanden staan. Hun laatste collectie geeft immers (weinig) stof tot nadenken.

Festivaldromen komen uit

De collectie is volledig gericht op het festivalseizoen en zal naar verluidt “al je festivaldromen doen uitkomen”. Wij gaan er voor het gemak maar vanuit dat niet iedereen dezelfde dromen koestert. Alle kledingstukken uit de inmiddels beruchte lijn zijn namelijk volledig transparant. Van jasjes tot bralettes: je kan er zo doorheen zien. Voor zij die toch liever iets meer dekking hebben, zijn de items ook beschikbaar met een limoengroen, roze of lila tintje. Hoewel dat in praktijk belachelijk weinig verschil maakt. Je loopt nog steeds te koop met – hoe zullen we het zeggen? – alles. We durven wedden dat je wel beschermd bent tegen de regen, maar waarvan de kledij precies gemaakt is, weet niemand. Ademend zullen de kledingstukken alvast niet zijn.

Het bericht Modemerk lanceert volledig transparante festivalkledij verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels