HomeNieuwsLifestyleModel kreeg het benauwd toen de familie van haar vriendje haar pikante...

Model kreeg het benauwd toen de familie van haar vriendje haar pikante OnlyFans-pagina ontdekte (foto’s)

Een OnlyFans-model kreeg het meer dan benauwd toen de familie van haar vriendje haar pikante sociale media had ontdekt. Op haar pagina zijn een pak expliciete foto’s en video’s terug te vinden die niet meteen bedoeld waren voor de schoonmama en de schoonpapa.

De vrouw, die op OnlyFans door het leven gaat als ‘Future Ex-Wife Kay’, heeft meer dan 500.000 volgers op Instagram en is ook actief op platformen als Twitter en TikTok. De dame werd al op vroege leeftijd moeder en had naar eigen zeggen geen makkelijke jeugd, maar vond wel financieel haar draai door in te zetten op OnlyFans.

Podcast

In een interview tijdens een podcast gaf ze wat meer prijs over hoe ze in de seksindustrie is beland en hoe ze ermee leert omgaan. “Wel, ik ben momenteel aan het daten met iemand. Supertoffe kerel en ik heb ook zijn familie ontmoet. Nu moet je weten dat mijn Twitter-pagina draait om borsten, ik heb niet echt socialemediakanalen die familievriendelijk zijn”, zo geeft ze toe. “Zijn moeder vond mijn TikTok terug, die ze via mijn Twitter dan weer had gevonden. Ze volgt me overal. Ik kleed me heel conservatief wanneer ik bij hen op bezoek ben, het is daarom des te vreemder dat ze mijn foto’s liken op mijn sociale media… Ik vind het moeilijk, ik ben niet beschaamd, maar vind het gewoon bizar.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels