HomeNieuwsLifestyleModel geeft toe: "Ik hou echt van zweetgeurtjes" (foto's)

Model geeft toe: “Ik hou echt van zweetgeurtjes” (foto’s)

Maak kennis met Fenella Fox, een 28-jarige dame uit het Engelse Worcester, die eerder al het nieuws haalde om haar ‘vooruitstrevende’ foto’s waarin ze poseert met een pak okselhaar. Met de hittegolf gaf ze in een recent interview toe dat ze ook de geur van zweet is beginnen appreciëren.

Fox werkt al een tijdje op het OnlyFans-platform en gebruikte dankbaar de hittegolf om nieuwe filmpjes en foto’s te maken waarbij ze nog maar eens aangeeft hoe gek ze is van haar zweetgeur. De 28-jarige gebruikt nooit deodorant en probeert zoveel mogelijk een douche over te slaan, zodat ze naar eigen zeggen haar fans – die echt wel into dat soort zaken zijn – kan bekoren.

Pak volgers

Het legt haar geen windeieren. Fox kan rekenen op meer dan 165.000 volgers op TikTok, en verdiende zo’n 350.000 euro op twee jaar tijd op OnlyFans. “Ik hou van de natuurlijke geur van mijn oksels en doe nooit deodorant op”, zo vertelt ze. “Ik geloof echt dat een dieet en gezonde levensstijl een grote rol spelen in hoe je als mens ruikt. Veel parfums en deodorants ruiken heel onaantrekkelijk voor me.”

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels