HomeNieuwsLifestyle"Ja, ik ben een knappe mama en mensen denken dat mijn dochter...

“Ja, ik ben een knappe mama en mensen denken dat mijn dochter en ik zussen zijn” (foto’s)

Ongelooflijk maar waar, deze vrouw is 45 jaar oud, maar zou zo een zus kunnen zijn van haar 22-jarige dochter. Op sociale media zouden veel jongemannen proberen haar te versieren, omdat ze denken dat ze een bericht sturen naar een leeftijdsgenote.

De mama, met de klinkende naam Joleen Diaz, woont in Californië, in de Verenigde Staten, en lijkt als twee druppels water op haar meer dan twintig jaar jongere dochter. Mensen van over de hele wereld kunnen hun ogen dan ook niet geloven en de positieve (en soms jaloerse) commentaren blijven dan ook niet achter.

”Wacht eens even…?!”

Voor één persoon kwam het nieuws van de 22-jarige dochter binnen als een bommetje: “Wacht eens even…?! Ik heb je Instagram-pagina twee keer moeten bekijken. Dat is écht je dochter?!” Een andere persoon vindt het allemaal geweldig: “Ze ziet er zo jong uit, serieus. Echt ongelooflijk onder de indruk. Dat het niet altijd een voordeel is, werd duidelijk toen Diaz de datingapp Hinge gebruikte. “Ik ben er geband omdat ze dachten dat ik een catfish was…”, zo vertelt ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels