HomeNieuwsLifestyleMet deze EuroMillions-cijfers maak je het meest kans om te winnen

Met deze EuroMillions-cijfers maak je het meest kans om te winnen

Dromen we niet allemaal een beetje van een gigantische EuroMillions-winst? Wel, om je winstkansen te vergroten, geven we je de nummers mee die het vaakst worden getrokken.

Vorige maand werd bij EuroMillions een recordjackpot van 240 miljoen euro gewonnen door een Oostenrijker. Een hallucinant en vooral levensveranderend bedrag waar iedereen van droomt. De kans dat je de gelukkige bent bij een trekking is echter slechts 1 op 139.838.160 per spelcombinatie. Dringend tijd dus om die kans wat te vergroten.

Analyse van acht jaar

Onderzoekers van BestNewBingoSites zijn nu nagegaan welke cijfers het vaakst getrokken worden. Ze analyseerden de EuroMillions-resultaten van september 2016 tot januari 2024. Blijkt dat het populairste cijfer 21 is. Het werd tijdens die periode maar liefst 96 keer getrokken. Daarna volgen de cijfers 20 (92 keer getrokken), 17 (89 keer getrokken), 42 en 23 (allebei 88 keer getrokken). Wat de sterren betreft, kruis je het best 2 en 3 aan. Zij kwamen 154 als winnaars uit de bus. De slechtste leerlingen uit de EuroMillions klas zijn 22 (slechts 54 keer getrokken) en 1 (pas voor het laatst getrokken op 5 september 2023).

Beste spelcombinatie

Met andere woorden: wil je statistisch meer kans hebben om de grote EuroMillions-pot te winnen, dan zet je je geld best in op deze combinatie: 17, 20, 21, 23, 42 met sterren 2 en 3. Veel succes!

Foto: Belga

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels