HomeNieuwsLifestyleMan kan geen kat in huis nemen, maar vindt geniale oplossing

Man kan geen kat in huis nemen, maar vindt geniale oplossing

Wat als je een grote kattenliefhebber bent, maar zelf geen plaats hebt om er eentje in huis te nemen? Dan knuffel je toch gewoon elk pluizig exemplaar dat je tegenkomt en maak je een foto van de omhelzing als souvenir.

Dat is alleszins toch de gedachtegang van de Amerikaan Nick Canning. De jongeman werkt in een ziekenhuis en is – naar zijn eigen aanvoelen – te weinig thuis om fatsoenlijk voor een kat te zorgen. Maar dat maakt de liefde voor de viervoeters niet minder sterk.

“Nick heeft nog nooit een kat ontmoet die hij niet leuk vond, en dat gevoel is duidelijk wederzijds”, zo vertelt zijn beste vriend Kelsey Edmond. De Amerikaan heeft de vreemde gewoonte ontwikkeld om elke kat die hij tegenkomt, vast te pakken. Hij heeft een Instagramaccount opgericht, waarop hij de foto’s van de omhelzing plaatst.

Ondertussen heeft al een flinke verzameling van 21 schattige kiekjes. Ongetwijfeld dat Canning zeer gelukkig wordt als hij ze allemaal bekijkt. En hij niet alleen, want de kattenliefhebber heeft al meer dan 2.000 volgers op Instagram.

A post shared by @ncanning2014 on

A post shared by @ncanning2014 on

A post shared by @ncanning2014 on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels