HomeNieuwsLifestyleLeonidas brengt smeerpasta van populaire ‘Manon’-praline op de markt

Leonidas brengt smeerpasta van populaire ‘Manon’-praline op de markt

Pech voor wie net alle moeite ter wereld heeft gedaan om de coronakilo’s eraf te sporten, want Leonidas heeft een onweerstaanbaar product gelanceerd dat waarschijnlijk op de verboden lijst van elke diëtist komt te staan. De Belgische chocolatier brengt drie smeerpasta’s, waaronder een van de bekende praline ‘Manon’, op de markt. 

Iedereen heeft wel een favoriete praline. Sommigen gaan steevast voor die met een noot in, anderen houden het minder zoet en gaan voor pure chocolade, en sommige lekkerbekken profiteren van de heerlijke combo van chocolade met likeur. Toch is er één praline die het meeste harten doet smelten: de Manon, een praline met een laagje koffiesmaak, een laag praliné en een omhulsel van witte chocolade. Wat als je die praline ook op je boterham kon smeren?

Hazelnoten en pure chocolade

Chocoladefabrikant Leonidas doet de droom van velen in vervulling gaan, want heel binnenkort ligt er een smeerpasta met de smaak van de ‘Manon’-praline in de rekken. Bij nader inzien: vergeet die boterhammen, de pot leegeten met een lepel is ook wel oké.

De ‘Manon’-pasta zal heel binnenkort verkrijgbaar zijn in alle Leonidas-winkels en kost 5,70 euro. In sommige webshops is de smeerpasta al online beschikbaar. Wie geen fan is van de Manon hoeft niet te treuren, want Leonidas brengt ook twee andere smeerpasta’s op de markt: een hazelnoot- en pure chocoladepasta.

Leonidas
Leonidas

Het bericht Leonidas brengt smeerpasta van populaire ‘Manon’-praline op de markt verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels