HomeNieuwsLifestyleKnap model dumpt mannen voor seksspeeltjes: “Ik ben veel gelukkiger alleen” (foto’s)

Knap model dumpt mannen voor seksspeeltjes: “Ik ben veel gelukkiger alleen” (foto’s)

Ze is tegenwoordig een zogenaamde ‘fitness influencer’ én verscheen ooit op de Duitse televisie in ‘Germany’s Next Top Model’, maar het nieuws haalt ze dezer dagen door een interview dat ze gaf. Lisa Del Piero is een 25-jarige Duitse en wil geen man. Ze ziet zich nooit trouwen en is naar eigen zeggen supergelukkig met haar seksspeeltjes en de fitness.

Ze heeft maar liefst 900.000 volgers op Instagram en was 17 toen ze deelnam aan ‘Germany’s Next Top Model’. Nu is de 25-jarige brunette één van de meest succesvolle fitness influencers van Duitsland en stort ze zichzelf op oefeningen en trainingen. Geen tijd dus om te daten. “Ik heb de afgelopen drie jaar maar met één persoon afgesproken. Achteraf bleek dat hij me in het geniep filmde toen we op restaurant zaten om uit te pakken bij zijn vrienden”, zo vertelt ze.

”Gelukkig alleen”

In een recent interview ging ze dieper in op haar liefdesleven: “Ik ben heel gelukkig alleen en wil eigenlijk geen relatie. Dat is ook meteen dé tip die ik aan vrouwen wil meegeven: laat je geluk nooit afhangen van iemand anders!” En schrik hebben om zwanger te worden heeft ze ook niet: “Ik zou heel verrast zijn moest ik zwanger worden van speeltjes alleen!”, zo grapt ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels