HomeNieuwsLifestyleJouw gids voor stomende tentseks

Jouw gids voor stomende tentseks

Seks in een tent roept meteen beelden op van tieners op een festivalcamping. Maar zij die regelmatig met de tent op vakantie gaan, weten dat tentseks een reëel probleem kan vormen. Je goesting verdwijnt immers niet plots, integendeel. De vakantiesfeer en verandering van decor kunnen de seksuele spanning sterk de hoogte in jagen.

Helaas is seks hebben in een tent niet zo makkelijk. Er zijn heel wat dingen waar je rekening mee moet houden: de harde ondergrond, het gebrek aan verlichting en je eventuele buren als je op een camping slaapt, om er maar enkele te noemen. Gelukkig zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die je kan treffen om alles vlot te laten verlopen.

Standplaats

Eerst en vooral is de locatie prioritair. Kampeer je op een camping, dan kies je best een plekje dat wat afgelegen ligt van andere gasten. Vaak ben je dan wel wat verder verwijderd van de douches en toiletten, maar dat moet je dan maar even voor lief nemen. Belangrijk is ook om erop te letten dat je tent niet in de onmiddellijke omgeving van bijvoorbeeld de speeltuin of het zwembad staat. Families met kinderen verkiezen net die plekjes, dus jij blijft er best ver uit de buurt. Als je ervoor kiest om je tent in de natuur op te zetten, let dan vooral op de ondergrond. Stenen of kiezels zijn een no-go, terwijl laag en zacht gras ideaal is. En een mooi uitzicht is uiteraard altijd leuk.

Comfort

Zoals eerder gezegd: een harde ondergrond is allesbehalve ideaal voor een stomend potje seks. De natuurlijke ondergrond speelt uiteraard een rol, maar ook je uitrusting is van belang. Vooral je matraskeuze is belangrijk. Kies op z’n minst voor enkele yogamatjes of ga ineens voor een luchtmatras voor een maximum aan tentcomfort. Slaapzakken zijn vaak gemaakt van synthetisch materiaal en ademen dus niet. Neem daarom ook katoenen lakens mee, zodat je nadien niet in een van het sekszweet doorweekte slaapzak moet kruipen. Rits je tent eventueel een beetje open om te voorkomen dat het binnen een sauna wordt.

Veilig en hygiënisch

Niets zo vervelend als hoog in de bergen doorhebben dat je zonder condooms zit. Zorg er dus voor dat je die niet vergeet tijdens het inpakken, want vakantie is geen reden om het plots onveilig te doen. Verder kan je ook glijmiddel meenemen indien nodig. Liefst zonder geurtje, want je weet maar nooit of wilde dieren zich plots aangetrokken voelen tot die chemische aardbeiengeur. Zakdoekjes of toiletpapier en natte doekjes kunnen ook van pas komen, vooral na de daad. Jezelf douchen zit er immers meestal niet in. Vergeet niet om een plastic zakje mee te nemen dat je als vuilbak voor condooms, vuile zakdoekjes en andere seksuele resten kan gebruiken.

Standjes

Een tent is nu niet bepaald de handigste plek om wilde standjes uit te proberen. Rechtstaand of op z’n hondjes zijn vaak geen optie, maar uiteraard blijven er dan nog heel wat mogelijkheden over. Missionaris is een klassieker, maar ook lepeltje-lepeltje of 69 zijn makkelijk uit te voeren in een tent. Wees creatief en pas ja aan aan de omstandigheden. Wellicht is dit wel de gelegenheid om eens iets anders te doen dan gewoonlijk.

Romantiek

Oké, de vakantiesfeer zal er waarschijnlijk al voor zorgen dat jullie meer in de stemming zijn voor een partijtje seks. Maar toch is het belangrijk om de romantiek niet helemaal uit het oog te verliezen. En kamperen is eigenlijk de gelegenheid bij uitstek om alles eens uit de kast te halen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een gezellig kampvuur, inclusief marshmallows en een glas wijn? Of ga in het donker skinny dippen als jullie vlakbij het water kamperen. Niet alleen leuk om in de stemming te komen, maar het zijn bovendien momenten die je je nog lang zal herinneren.

Het bericht Jouw gids voor stomende tentseks verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels