HomeNieuwsLifestyleInfluencer toont eerlijk bikinifilmpje. Fans lovend: "Ik waardeer dit enorm!" (video)

Influencer toont eerlijk bikinifilmpje. Fans lovend: “Ik waardeer dit enorm!” (video)

Dat er op Instagram bij momenten gretig gebruik gemaakt wordt van onnatuurlijke poses en overdreven filters, is geweten.

Wie dat graag ziet, is bij Izzie Rodgers echter aan het foute adres. Op haar pagina vind je steevast eerlijke beelden. En dat is ook nu weer niet anders. Met meer dan 241.000 volgers doet de influencer het trouwens bijzonder goed op het populaire sociale netwerk. En daar zit haar ongegeneerde body positivity ongetwijfeld voor iets tussen.

Ditmaal zien we Izzie Rodgers in bikini stralen voor de lens. Eerst poseert ze ‘als een model’. Nadien doet ze volledig haar eigen ding. “Het bewijs dat wat je op sociale media ziet fake is”, staat er bij de video. “Mezelf altijd uitdagen zodat jij je beter voelt🥹🫶🏻”, gaat ze verder. En haar trouwe fans? Die zijn wederom zeer lovend!

“Ik waardeer dit enorm!”

In een mum van tijd stromen de positieve reacties binnen. “Ik waardeer dit enorm”, klinkt het. “Je bent de beste”, gaat het verder. “Wat zouden we zonder jou doen”, besluit een laatste volger nog. Hoog tijd dus om eens een kijkje te nemen. En klik op het plaatje om de video te starten.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels