HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Twee honden reizen samen met baasje door de VS

IN BEELD. Twee honden reizen samen met baasje door de VS

Wat doe je als je langs de kant van de weg twee uitgehongerde puppy’s vindt? Ze adopteren en ermee op reis vertrekken, tiens. Dat dacht Jordan Kahana althans, die al zijn avonturen bijhoudt op het populaire Instagramaccount Adventure Squad.

In 2016 was Kahana op weg van Califonië op weg naar Colorado, toen hij plots de twee puppy’s langs de kant van de weg zag zitten. Zonder een seconde te aarzelen nam hij de uitgedroogde diertjes mee naar een dierenarts. Blijkbaar was het liefde op het eerste gezicht, want de man kon geen afscheid nemen van de kwispelende pluizenbollen en nam ze mee naar huis.

Tegelijk is Kahana een rasechte globetrotter en droomde hij ervan om de wereld te ontdekken. Zo gezegd, zo gedaan. En dankzij de honden kan de Amerikaan onderweg ook genieten van aangenaam gezelschap. “Het voelt soms nog surrealistisch aan, maar ik heb de tijd van mijn leven met hen. Je mag gerust zeggen dat de dieren mijn leven grondig veranderd hebben”, verteld hij aan ABC News.

50.000 kilometer

Ondertussen heeft de 30-jarige kerel al meer dan 50.000 kilometer afgelegd met de twee viervoeters, die hij Sedona en Zeus noemde. In totaal heeft het olijke gezelschap al meer dan 35 Amerikaanse staten en 12 nationale parken bezocht. Ze reisden ook tot in West-Canada. Foto’s van hun avonturen post Kahana op Instagram, waar ze (niet echt een verrassing) met meer dan 60.000 volgers een heuse hit zijn.

A post shared by Adventure Squad  ‍♂️  (@jordankahana) on

A post shared by Adventure Squad  ‍♂️  (@jordankahana) on

A post shared by Adventure Squad  ‍♂️  (@jordankahana) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels