HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Koppel geeft elkaar het ja-woord op 120 meter hoogte

IN BEELD. Koppel geeft elkaar het ja-woord op 120 meter hoogte

Nog op zoek naar de ideale locatie om in het huwelijksbootje te stappen? Laat je dan inspireren door Kim Weglin en Ryan Jenks. De tortelduifjes trouwden op een kleurrijk geweven net, dat op maar liefst 120 meter boven een waanzinnig mooie canyon hing.

Trouwen in een vervallen kasteel? Been there, done that. In een botanische serre dan? Dat hebben we al duizend keer gezien op Pinterest. En een mystiek sprookjesfeest in een bos? Geeuw… Pas echt indrukwekkend zijn de foto’s van Kim Weglin en Ryan Jenks. Het Amerikaanse stel zei “I do” vlak boven een monumentale kloof.

Het fotografenduo Abbi en Callen Hearne legde de volledige ceremonie vast op gevoelige plaat. Van het ja-woord tot de obligate poses met de getuigen, bruidsmeisjes en bruidsjonkers én de ‘bloemenmeisjes’ die met een parachute naar beneden doken. Van het resultaat valt je mond gegarandeerd open, maar oordeel vooral zelf.

Wie nog meer foto’s wil zien van Abbi en Callen Hearne, neemt best een kijkje op hun site, Facebookpagina of Instagramaccount.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels