HomeNieuwsLifestyleIN BEELD. Giraf photobomt trouwfoto’s

IN BEELD. Giraf photobomt trouwfoto’s

Het Zuid-Afrikaanse koppel Luke en Tristan Karshagen kreeg trouwfoto’s om U tegen te zeggen. Het bruidspaar trok voor de foto’s naar een wildpark en werd daar verrast door een fotogenieke giraf.

De trouwdag van Luke en Tristan kon niet beter. Fotograaf Stephanie Norman schoot mooie plaatjes van het koppel, tot er plots een derde partie tevoorschijn kwam. Een giraf wou ook wel mee op de foto.

“Deze vriendelijke reus stond ons aan te staren, voordat hij verderging en nieuwsgierig ging ruiken aan de boeketten van de bruidsmeisjes”, vertelt Stephanie. “Daarna ontspanden we ons allemaal en realiseerden we ons dat deze schoonheid enkel maar goede bedoelingen had.”

De giraf kwam het bruidspaar zelf begroeten en daar speelde de fotografe slim op in. “Ik vroeg hen om elkaar goed vast te pakken en te zoenen. Ik hoopte dat ik gewoon een foto kon maken met deze mooie reus op de achtergrond, maar de giraf gaf het duo zelfs een liefdevolle knuffel”, aldus Stephanie. “Het was het meest ongelooflijke moment en ik denk dat ieder van ons zijn adem inhield. Daarna draaide hij zich om en zocht andere oorden op.”

Bron: Het Laatste Nieuws

Het bericht IN BEELD. Giraf photobomt trouwfoto’s verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels