Vind ons op

Zita

Ideaal voor zuurpruimen: deze bar laat alleen slechtgezinde mensen toe

Lifestyle

Ideaal voor zuurpruimen: deze bar laat alleen slechtgezinde mensen toe

Er zijn zo van die dagen waarop je met het verkeerde been uit bed bent gestapt en geen positief woord over je lippen krijgt. Voor sommigen gebeurt dat eens per jaar, anderen overkomt het minstens een keer per week. Hoe vaak het ook gebeurt, op die dagen mor je liefst van al ongestoord in je hoekje en word je liever niet geconfronteerd met andermans optimisme.

? Als je op zo’n dag echter toch zin hebt om naar buiten te gaan en een drankje te doen, kan je daarvoor terecht bij Negative Cafe and Bar Mori Ouchi in de Shimokitazawa-wijk in Tokyo. Die bar is namelijk helemaal afgestemd op de slechtst gezinden onder ons.

Morren in een hoekje

Wat er dan zo speciaal is aan het Negative Cafe and Bar Mori Ouchi? Wel, in principe zijn alleen zuurpruimen toegelaten in het café. Die kunnen vervolgens een drankje bestellen aan de bar of plaatsnemen in één van de houten isolatiecellen, waar je helemaal alleen wordt gelaten met je gedachten. Wat het eten betreft kan je kiezen: ofwel bestel je één van de gezonde gerechten op de menukaart, ofwel breng je je eigen comfort food mee – op voorwaarde weliswaar dat je minstens één drankje bestelt. Die drankjes hebben trouwens allemaal deprimerende namen om helemaal in thema te blijven.

Foto Negative Cafe and Bar Mori Ouchi

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/ideaal-voor-zuurpruimen-deze-bar-laat-alleen-slechtgezinde-mensen-toe

Meer in Lifestyle

To Top