HomeNieuwsLifestyleHoera: er wordt binnenkort een brunch-festival georganiseerd

Hoera: er wordt binnenkort een brunch-festival georganiseerd

Als er één ding is waar millennials zich graag mee bezighouden, is het wel brunchen. Je moet er niet vroeg voor opstaan, het leent zich voor Instagramwaardige foto’s en er staat ongetwijfeld avocado op het menu. Voor alle fans van dat late, uitgebreide ontbijt hebben we goed nieuws, want er wordt binnenkort een heus brunch-festival georganiseerd.

Laten we het enthousiasme meteen een beetje temperen: het festival vindt plaats in Londen tijdens het eerste weekend van september. Geïnteresseerde lekkerbekken zullen dus eerst een weekendje moeten boeken naar de Britse hoofdstad, al lijkt ons dat niet meteen een groot probleem.

Standjes en workshops

Maar liefst tien restaurants zullen deelnemen aan het festival en hun favoriete lekkernijen serveren. Je kan je ook verwachten aan heel wat livemuziek, een mimosabar en een reeks standjes die granola, koffiebonen etc. verkopen. Als kers op de taart kan je er ook deelnemen aan workshops, om bijvoorbeeld de kneepjes van het baristavak onder de knie te krijgen.

Tickets voor het evenement worden nog niet verkocht. Wie staat te popelen om te gaan, kan zich alvast inschrijven op de site van ‘Londen Brunch Fest’.

Het bericht Hoera: er wordt binnenkort een brunch-festival georganiseerd verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels