HomeNieuwsLifestyleHier knappen we het meeste op af bij Tinder

Hier knappen we het meeste op af bij Tinder

Ben je op zoek naar je ideale match op Tinder maar lukt het niet om een date te scoren? Dan post je misschien wel te veel selfies op je profiel. Dit is waar de gebruikers van de app het meeste op afknappen.

Taalfouten

Controleer je berichtje goed op taalfouten voor je het verstuurt. Het is volgens datingsite Zoosk namelijk een gigantische afknapper voor je crush om een tekst vol fouten te krijgen. Zo lijk je namelijk ongeïnteresseerd en te druk om je tekst even na te lezen.

Uiterlijk

Wanneer je een foto aan je Tinderprofiel toevoegt, let dan op je outfit. Draag kleren die bij je passen en die je in het dagelijkse leven ook zou aandoen. Veel tattoos en een overdaad aan sieraden zijn voor velen ook ‘not done’. Kettingen in de vorm van een kruis zijn volgens de lezers van modemagazine Elle een grote afknapper.

Uitspraken

We kennen allemaal wel iemand die cliché openingszinnen als verleidingstactiek gebruikt. Toch laat je ze beter achterwege wanneer je snel een match wil vinden. Denk beter wat dieper na over hoe je je crush wil aanspreken. Je gooit best ook geen heftige statements op je Tinderprofiel. Niet iedereen deelt namelijk jouw mening en zo schrik je veel mensen af.

Selfies

Selfies hebben zo hun voor- en tegenstanders. Op Tinder let je er best mee op. Volgens magazine Elle bewijzen selfies een tekort aan aandacht. “Of het is iemand die continu erkenning nodig heeft, of het is een aandachtsgeile sportfanaat”, klinkt het.

Het bericht Hier knappen we het meeste op af bij Tinder verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels