HomeNieuwsLifestyleHad de mensheid echt nood aan Crocs-handtassen?

Had de mensheid echt nood aan Crocs-handtassen?

Mode doet gekke dingen met een mens. Het leek lange tijd alsof de afgrijselijke Crocs zouden verdwijnen, maar helaas. Luxemerken als Balenciaga en Christopher Kane vonden het nodig om het lelijke schoeisel over de catwalk te laten paraderen. En nu zijn er dus – tijdelijk – ook handtassen in de vorm van Crocs verkrijgbaar.

Ugly fashion

Eerlijk is eerlijk: de mensheid had echt geen nood aan Crocs-handtassen. We willen nog wel geloven dat die lelijke schoenen praktisch kunnen zijn in tijden van nood, maar meer ook niet. Er is geen enkel excuus om met een Crocs-handtas over straat te lopen. Modeliefhebbers praten het fenomeen wellicht goed omdat het past binnen de ‘ugly fashion’ trend waarbij alles zo lelijk mogelijk moet zijn. Wel, lelijker dan dit wordt het niet.

Prijskaartje

De eer om de handtas op de markt te brengen gaat naar het Amerikaanse merk PizzaSlime. Voor het geel-met-zwarte modeaccessoire met patches tel je maar liefst 300 dollar (263 euro) neer. Gelukkig wordt de oplage beperkt tot vijftig exemplaren, dus met was geluk loop je de handtas nooit tegen het lijf. Wil je toch een Crocs-handtas aan je garderobe toevoegen, dan stellen we voor dat je gewoon lekker zelf aan de slag gaat. Het ontwerp ‘verpesten’ is haast onmogelijk.

Het bericht Had de mensheid echt nood aan Crocs-handtassen? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels