HomeNieuwsLifestylePigcasso ontwerpt hippe horloges

Pigcasso ontwerpt hippe horloges

Vergeet Picasso, het tijdperk van Pigcasso is aangebroken. Het schildertalent maakt al geruime tijd kunstwerken waarvan de opbrengsten rechtstreeks naar het goede doel gaan. Echte fans kunnen nu ook een door Pigcasso ontworpen horloge kopen. Als u het nog niet door had: de kunstenaar in kwestie is een hangbuikzwijn.

Pigcasso

Het begon allemaal enkele jaren geleden, toen Joanne Lefson van het opvangcentrum Farm Sanctuary SA hem redde uit een varkensboerderij. Zij ontdekte zijn passie voor schilderkunst en sindsdien laat Pigcasso zijn creativiteit de vrije loop. Vorig jaar resulteerde dat in een expo in Kaapstad, maar daar stopt het niet voor Pigcasso.

Horloge

Nu is hij namelijk een samenwerking aangegaan met het horlogemerk Swatch. Het varkentje schildert alleen met niet-giftige en kindvriendelijke verf. Normaal gaan zijn creaties voor zo’n 670 euro over de toonbank, maar nu kan je ook voor minder geld een echte Pigcasso in huis halen. Het horloge is bijzonder kleurrijk en je krijgt er ook nog eens een kopie van een kunstwerk en een echtheidscertificaat bij. Bovendien gaan de opbrengsten naar Farm Sanctuary SA. En dat voor de luttele prijs van 110 euro. Koopje, toch?

Het bericht Pigcasso ontwerpt hippe horloges verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels