HomeNieuwsLifestyleGucci brengt allereerste collectie voor huisdieren uit, inclusief dierenbedje van 6.500 euro

Gucci brengt allereerste collectie voor huisdieren uit, inclusief dierenbedje van 6.500 euro

Omdat jouw snoezelige huisdier enkel het beste verdient, komt het luxemerk Gucci voor het allereerst met een collectie voor hond of kat uit. Bombardeer je viervoeter tot een chique vedette met een trendy leren leiband of laat je poes de diva zijn die ze diep van binnen altijd al geweest is met een porseleinen waterbakje.

Het Italiaanse modehuis brengt in het kader van hun ‘Gucci Lifestyle’-lijn een volwaardige ‘Gucci Pet Collection’ uit, speciaal voor honden en katten.


De collectie bevat onder andere kledij, water- en voerbakjes, reismanden, leibanden en dierenbedden. Veel van die accessoires krijgen uiteraard de welbekende rode en groene strepen van het merk, evenals het logo.


Van 150 tot 6.500 euro

Uiteraard moet je diep in het buideltje tasten als je een item uit de collectie wil scoren. Het goedkoopste item is een AirTag-houder van 150 euro, het duurste item een dierenbedje met geometrische print ter waarde van 6.500 euro. Daartussenin vind je wollen truitjes voor je hond voor 350 euro, een leren drollenzakhouder van 320 euro, een gouden leiband van 450 euro of porseleinen waterbakjes van 510 euro die je kat ongetwijfeld meer dan eens zal omstoten.


Gucci zegt dat ze voor de dierenlijn extra rekening hield met duurzaamheid en onder andere gebruikmaakte van gerecycleerd polyester en katoen.


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/lifestyle/gucci-brengt-allereerste-collectie-voor-huisdieren-uit-inclusief-dierenbedje-van-6500-euro

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels