HomeNieuwsLifestyleGrappige kerstcadeautjes voor de hele familie!

Grappige kerstcadeautjes voor de hele familie!

Je denkt er niet altijd aan, maar een streepje humor aan je kerstcadeaus is dé ideale manier om voor extra sfeer te zorgen bij de kerstboom. Bovendien zal de ontvanger van je cadeau het absoluut weten te appreciëren. Deze grappige kerstcadeautjes, aan te passen aan ieders smaak, zullen iedereen doen lachen op kerstavond!

Gepersonaliseerde flesopener

Een flesopener is een grappig, klein cadeautje dat je veel mogelijkheden biedt om het op een grappige manier te personaliseren. Je kan gaan voor een foto, een quote of een combinatie van beide. Enkele quotes die perfect passen op je gepersonaliseerde flesopener: ‘Save water, drink beer’, ‘Wine + dinner = winner’ of ‘Working from nine to wine’.

Klok

Ook een klok op acrylglas biedt je veel mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld zeer grappig om een ingezoomde foto van de ontvanger op de klok te plaatsen. Of je bedekt de volledige fotoruimte met een foto van pizza of ander lekkers.

Foute kerstsweater

Een echte klassieker die het nog altijd zeer goed blijft doen. Design je sweater in kerstthema en kies voor zo fout mogelijke kerstelementen.

Deurmat

Een deurmat op zich is al vreemd om als kerstcadeau te geven, maar dat wordt het zeker wanneer je er een grappige foto op laat drukken. Of je kiest voor een grappige quote, zoals ‘Take off your shoes and bring in the booze’, ‘Oh no, not you again!’ of ‘Knock knock, it’s prosecco o’clock!’

De leukste kerstideeën vind je op smartphoto.be!

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels