HomeNieuwsLifestyleGeniaal hoteltrucje gaat viraal

Geniaal hoteltrucje gaat viraal

De Londense Katyagar Moonagon gaat regelmatig op hotel. De elektronische sleutelkaart waarmee ze het licht in haar kamer moest aandoen, bezorgde haar heel wat ergernis. Met een simpel trucje loste ze een veelvoorkomende probleem op.

Meer en meer hotels gebruiken een elektronische sleutelkaart. Heel handig is het feit dat je er eenvoudig je deur mee op slot kan doen, iets minder leuk is dat je diezelfde kaart ook voor de elektriciteit moet gebruiken. Als je maar één kaart hebt en je haalt die uit de gleuf, heb je dus geen stroom. Je kan dus niet even je gsm opladen terwijl je aan het zwemmen bent. Katyagar Moonagon bedacht hiervoor een handig hoteltrucje.

Geniaal

De Britse Moonangon ontdekte dat je eigenlijk eender welke kaart in de sleutelgleuf kan steken. “Ik wou mijn externe batterij opladen terwijl ik gaan eten was, maar ik had mijn sleutelkaart nodig”, schreef Katyagar op Twitter. Daarom probeerde ze eens een klantenkaart van de supermarkt in de gleuf te steken. En met succes.” Haar tweet ging in een mum van tijd de wereld rond en kan op veel waardering rekenen van andere toeristen.

Het bericht Geniaal hoteltrucje gaat viraal verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels