HomeNieuwsLifestyleGehoorzame Border Collie krijgt 6.100 euro van Amerikaanse luchthaven

Gehoorzame Border Collie krijgt 6.100 euro van Amerikaanse luchthaven

Iedereen is gelijk voor de wet, maar sommige meer als anderen. Zo heeft een Amerikaanse werknemer, een hond, van de Yeager luchthaven in Charleston een hoop geld ontvangen. 

Hercules, een 18 maanden oude Border Collie, heeft in zijn korte leventje al heel wat bereikt. Zo is hij al volop aan het trainen voor zijn rol als ongediertebestrijder in de Yeager Airport. Nick Keller, assistant director: “Honden zijn uitermate geschikt om vogels, wild en konijnen weg te jagen. De dieren kunnen niet alleen zichzelf verwonden, maar ook ernstige schade aan vliegtuigen toebrengen. Uit die noodzaak hebben we Hercules aangeworven.

Speciale outfit 

Hercules wacht niet alleen een mooie toekomst op de luchthaven, hij krijgt ook een mooie outfit om zijn taken uit te voeren. Voorzien van een reflecterend vestje, oorbescherming en veiligheidsbril zal hij de veiligheid van de passagiers garanderen. Al deze privileges kosten natuurlijk een hoop geld. Yeager betaalde maar liefst 7500 dollar of 6100 euro aan de baasjes van de hond.

Hercules

Het bericht Gehoorzame Border Collie krijgt 6.100 euro van Amerikaanse luchthaven verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels