HomeNieuwsLifestyleGeef jij deze honden een warme thuis?

Geef jij deze honden een warme thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Choo (refnr 15235)

Hoi, ik ben Choo. Ik ben een heel actief ventje en heb wel wat actie nodig. Kinderen zijn geen probleem en ook met andere honden ga ik goed om, maar ik ben wel een beetje macho. Bij een eerste kennismaking doe ik graag een beetje stoer, maar grommen of domineren doe ik niet. Wie wil mij de wereld laten ontdekken? Ik sta alvast klaar om met jou op avontuur te gaan.

Vanilla (refnr 15713)

Ik ben Vanilla, een echte knuffelbeer. Ik zal een grote juffrouw worden, een typische Spaanse Mastin, die haar domein en mensen met overgave zal bewaken. Voor mij dus geen appartement, maar een flinke tuin en lieve baasjes, want ik ben heel sociaal en aanhankelijk. Ik heb wel een consequente opvoeding nodig, maar ik ben nog maar een pup, dus dat komt wel in orde! Wie geeft mij een kans?

Zimra (refnr 15531)

Ik ben een práchtige Galgo dame, gered uit een Spaans dodingsstation. Ik ben een ongecompliceerde, vrolijke hond, een erg speelse, vriendelijke dame, een zotte mie die heel graag rent, maar net zo graag een warme knuffel geeft en ontvangt. Kortom, ik houd van het leven, en dat zou pas perfect zijn als ik mij in een definitief mandje als een bolletje kon oprollen.

Bosco (refnr 15941)

Hallo, ik ben Bosco, een klein beertje met een grote pluimstaart, dat werd gered uit een Spaans dodingsstation. Ongelofelijk hé. Ik ben zo dankbaar dat ik gered ben, en ik ben heel sociaal en lief, echt een tof ventje. Wie maakt mij gelukkig met een eigen mandje?

Vichy (refnr 15378)

Ik ben Vichy, en werd als pupje in een doos gedumpt voor het asiel. Ik ben een sociale tiener die je vol enthousiasme komt begroeten. Ik ben zacht en vriendelijk van karakter, rustig en kalm, maar ik heb ook wel actie nodig, want ik word een grote meid! Wie wilt mij de wereld leren kennen en ’s avonds lekker samen met mij op de sofa wegdommelen?

Virta (refnr 14728)

Mijn naam is Virta. Ik ben een lief, heel discreet hondje, dat niet meer vraagt dan dichtbij haar baasje te blijven, dagelijks een wandelingetje te maken en veel geknuffeld te worden. Een rustige omgeving zou ik heel erg op prijs stellen, maar dat wil niet zeggen dat ik er niet graag opuit trek…en dan ’s avonds genietend in slaap val op een warm kussen. Wie heeft er een plaatsje voor mij? Ik wacht al zo lang.

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar adopties@ace-charity.org, of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.

Het bericht Geef jij deze honden een warme thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels