HomeNieuwsLifestyleGeef jij deze honden een nieuwe thuis?

Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele honden in de kijker die geadopteerd kunnen worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Bliss (refnr 15308)

Hoi, ik ben Bliss. Samen met mijn twee broertjes belandde ik als piepjonge pup in een Spaans dodingsstation. Ik was zo klein dat mijn redders mij met de fles hebben moeten voeden. Nu, enkele maanden later, ben ik klaar om naar mijn gouden mandje te vertrekken. Ik ben een blije, speelse pup die positief in het leven staat. Ik ben erg sociaal met mens en dier en kan niet wachten om mijn nieuwe familie te leren kennen!

Geslacht vrouwelijk
Leeftijd 6 maanden
Ras kruising
Grootte 34 cm
Vacht kortharig
Gewicht 5 kg

Friemel (refnr 15339)

Ik ben Friemel. Ik ben een hondje dat erg veel heeft meegemaakt, en dat nu een baasje nodig heeft dat van mij houdt tot het einde van mijn dagen. Ik ben lief met mens en dier, erg sociaal, maar soms bang om opgepakt te worden. Ik ben zeker geen bijter, integendeel, ik ben erg bedeesd en gevoelig. Daarom ben ik niet geschikt voor een gezin met jonge kinderen.

Geslacht mannelijk
Leeftijd 3,5 maanden
Ras Yorkshire terrier
Grootte 38 cm
Vacht ruwharig
Gewicht 8 kg

Bingo (refnr 15364)

Mijn naam is Bingo. Ik ben een rasechte puber: ik houd van spelen en gek doen, ravotten en rennen, en dan tot rust komen. Ik ben een Podenco die een actief gezin zoekt dat veel met mij gaat wandelen en bij wie ik dan ‘s avonds op de bank kan bijkomen. Ik ben heel sociaal, goed met mensen en honden. Katten zijn niet mijn ding, want ik vind het geweldig om ze op te jagen. Verder ben ik een heerlijke knuffelbeer.

Geslacht mannelijk
Leeftijd 11 maanden
Ras kruising Podenco
Grootte 51 cm
Vacht ruwharig
Gewicht 14 kg

Je kan al onze te adopteren hondjes terugvinden op onze website: www.shin.be. Stuur vervolgens een mail naar [email protected], of bel naar 0474/19.10.75. Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Zijn hierin inbegrepen: medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.

Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) vind je op www.shin.be.

Het bericht Geef jij deze honden een nieuwe thuis? verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels