HomeNieuwsLifestyleGasten van de royal wedding slaan munt uit hun goodiebags

Gasten van de royal wedding slaan munt uit hun goodiebags

Op de veilingsite eBay worden de goodiebags van het huwelijk van Harry en Meghan massaal geveild. De biedingen gaan van een paar honderd tot enkele duizenden euro’s. 

Op eBay staan al tientallen objecten te koop die te maken hebben met de trouw van de Britse prins Harry en Meghan Markle. Kranten, kopjes, munten, foto’s… Maar wie aast op een van de goodiebags die werden uitgedeeld aan de burgers die het domein van het kasteel van Windsor binnenmochten, moet bereid zijn diep in de buidel te tasten.

Stukje geschiedenis

Het gaat telkens om een linnen zak met de initialen van de bruid en de bruidegom. De zakjes bevatten een programmaboekje, een magneet, een gastenbadge, een kaart van het kasteel, een grote munt in chocolade, koekjes en een flesje water.

Voor de goodiebags worden meestal al enkele honderden euro’s geboden, maar bij sommige gaat het al om enkele duizenden. En de veilingen lopen nog. Een van de verkopers omschrijft het lot als “een stukje geschiedenis en een souvenir van het koninklijke huwelijk, aangeboden om een zeer speciale dag te vieren”.

Het bericht Gasten van de royal wedding slaan munt uit hun goodiebags verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels