HomeNieuwsLifestyle‘Game of Thrones’-bar opent in Antwerpen

‘Game of Thrones’-bar opent in Antwerpen

Het zijn verwarrende tijden voor ‘Game of Thrones’-fans. Enerzijds start op 14 april het nieuwe seizoen, een heuglijk moment. Anderzijds is dat tevens het laatste seizoen. Wij weten alvast niet of we blij of triest moeten zijn. Wie wil klinken op de populaire HBO-serie (of z’n verdriet wil verdrinken) kan vanaf 17 april in Antwerpen terecht.

Black Smoke

Telenet, Home of HBO in België, kon het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Ter ere van de serie neemt het telecombedrijf het Antwerpse restaurant Black Smoke over. Die verandert van 17 april tot en met 19 mei in een heuse ‘Game of Thrones’-bar. Inclusief drakeneieren, ‘Game of Thrones’-cocktails en Westeros-getinte decoratie.

Shows, afleveringen en eten

De bar is voor iedereen gratis toegankelijk van woensdag tot en met zondag om het glas te heffen op de serie. Wie wat meer wil, kan op woensdagavond telkens de laatst uitgezonden aflevering gaan kijken. Echte fans kunnen er vier opeenvolgende woensdagen ook terect voor een show van een bekende Vlaamse superfan. William Boeva, Compact Disk Dummies, Sabine Peeters en Matthias Soberon passeren de revue. Wie zeker wil zijn van een plaatsje, kan op voorhand best reserveren voor een driegangenmenu in ‘Game of Thrones’-thema. Aansluitend kan je dan en de aflevering en de show meepikken.

Het bericht ‘Game of Thrones’-bar opent in Antwerpen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels