HomeNieuwsLifestyleFlorida zoekt fulltime zeemeerminnen

Florida zoekt fulltime zeemeerminnen

Heb je er als kind altijd van gedroomd om zeemeermin te worden? Goed nieuws, dat kan. Het Weeki Wachee Springs State park werft namelijk een zeemeermin aan.

Het waterpark staat bekend om haar spectaculaire zeeminnenshow en is op zoek naar een nieuwe fulltime zeemermin om het 17-koppig team te vervolledigen. Om in aanmerking te komen is er echter meer nodig dan een knappe snoet en een paar vinnen. Tijdens de show moet je een afstand afleggen van bijna driehonderd meter waarbij je zowel met als tegen de stroming inzwemt. Verder moet je ook nog tien minuten door het water kunnen lopen én een waterballetshow geven. Om de auditie te kunnen overleven is het trouwens cruciaal om de gehele auditie te blijven lachen, zelfs onder water. Koud kunstje, toch?

Lange training

De nieuwe zeemeermin wordt echter niet zomaar voor de leeuwen gegooid. Ze wordt klaargestoomd tijdens een jaar vol intensieve trainingen. Daarin leert de zeemeermin in spe onder andere hoe te zwemmen, eten en drinken onder water.

De zeemeerminnen zwemmen tot vier dagen per week en moeten de volle 365 dagen beschikbaar zijn om in de twee shows te kunnen optreden. Desondanks is het salaris een pak minder hoog dan je zou verwachten: de dames verdienen tot 10 dollar per uur.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels