HomeNieuwsLifestyleFins koppel vindt gat in de markt met Airbnb voor naturisten

Fins koppel vindt gat in de markt met Airbnb voor naturisten

Bij Naturistbnb gaan gasten niet figuurlijk maar letterlijk met de billen bloot. Het platform werd gelanceerd door het Finse koppel Petri en Minna Karjalainen en wil naturisten meer reismogelijkheden aanbieden. 

“We bieden al een tweetal jaar kamers aan in ons huis via Airbnb, telkens vermeldden we er ook bij dat we naturisten waren. dat schrok duidelijk klanten af. Om meer soortgelijke mensen te vinden, hebben we dan maar een eigen platform gelanceerd: Naturistbnb. Hiermee willen we het beperkte reisaanbod voor naturisten vergroten”, aldus het koppel.

Zelfde principes, maar dan naakt 

Wie een kamer zoekt bij Naturistbnb stoot op geen grote verrassingen. Je kan kiezen voor een private of gedeelde kamer in een appartement of huis. Nadat je een aanvraag doet, beslissen de gastheren over jouw verzoek en moet je geld overmaken. Het enige verschil is dat iedereen in zijn blootje rondloopt.

Groot succes 

De oprichting van het naturistenplatform is een groot succes want op zeven weken tijd zijn er al 53 hosts over zeven continenten. België zit daar voorlopig nog bij.

Het bericht Fins koppel vindt gat in de markt met Airbnb voor naturisten verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels