HomeNieuwsLifestyleFendi lanceert tassen met een geurtje

Fendi lanceert tassen met een geurtje

Een handtas koop je voor de vorm, de kleur, de praktische kant… De geur van een tas speelt meestal niet mee in een aankoop, tenzij je wil controleren dat je tas wel degelijk (of net niet) van echt leer is gemaakt. Modelabel Fendi brengt daar nu verandering in en lanceert tassen met een geurtje.

De meeste mensen dragen dagelijks parfum en een lekker geurtje kan je een hoop zelfvertrouwen geven. Ook bij de aankoop van douchegel, bodylotion en andere verzorgingsproducten letten we op de geur. Dus waarom zou je handtas neutraal moeten ruiken?

FendiFrenisia

Dat lijkt althans de redenering achter de lancering van Fendi. Vier modellen van de iconische baguette bag krijgen namelijk een speciale versie mét geur: de FendiFrenisia-collectie. De Armeense parfumeur Francis Kurkdjian, de man achter het beroemde parfum Le Male van Jean Paul Gauthier, stelde het speciale tassenparfum samen. Die inspireert zich onder andere op het door Fendi vaak gebruikte Selleria-leer, is afgewerkt met noten van vanille en roos en blijft zo’n vier jaar hangen. “Het is een tas met een eigen persoonlijkheid. Het idee om ze een eigen geur te geven, voelt daardoor heel natuurlijk aan”, aldus ontwerpster Silvia Venturini aan de Financial Times.

Het bericht Fendi lanceert tassen met een geurtje verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels