HomeNieuwsLifestyle“Een helderziende heeft mijn relatie beëindigd met één specifiek woord” (foto’s)

“Een helderziende heeft mijn relatie beëindigd met één specifiek woord” (foto’s)

Zelf is ze datingexperte en relatietherapeute, maar zelfs Jana Hocking had hulp nodig om de nodige stappen te ondernemen in haar relatie. Ze richtte zich naar eigen zeggen tot een helderziende, zo laat de schrijfster in een column weten.

Wekelijks publiceert ze artikels en columns over dating, liefde en seksualiteit, dus je zou niet meteen vermoeden dat Hocking zelf te kampen had met liefdesperikelen. De 37-jarige verkeerde zelf in een ongezonde situatie waarbij haar knipperlichtrelatie een serieuze tol eiste in haar leven. In een wanhoopspoging zocht ze raad bij een waarzegster en die nam één specifiek woord in de mond.

”Schrik”

“Ik had een Zoom-call met een helderziende en had er eigenlijk vrij veel schrik van. Ik heb steeds geprobeerd dergelijke figuren te mijden, omdat ik niet wil dat ze m’n donkerste geheim te weten komen wanneer ze diep in mijn ziel staren. Alleen was ik zo ten einde raad, dat ik toch besliste om deze specifieke persoon binnen te laten”, zo vertelt ze in haar column. Ze vroeg de waarzegster hoe haar vriend in kwestie in de toekomst een rol zou spelen. Haar antwoord: “Toxisch.” De brutale evaluatie was genoeg voor Hocking om een punt te zetten achter de relatie. “Het was de eerste dag van de rest van mijn leven en ik ben eerlijk gezegd superenthousiast”, zo besluit ze.

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels