HomeNieuwsLifestyleMannelijke sekswerker geeft toe: “Dit is het vreemdste verzoek dat ik heb...

Mannelijke sekswerker geeft toe: “Dit is het vreemdste verzoek dat ik heb gekregen” (foto’s)

Ryan James was in een vorig leven nog financieel adviseur, maar dezer dagen werkt hij als gigolo. Het was naar eigen zeggen even aanpassen, want die nieuwe levensstijl bracht hem al op privéjets richting exotische locaties met klanten.

Om maar te zeggen dat James best wel succesvol en veel gevraagd is door zijn vrouwelijk cliënteel. De Australiër houdt er ook nog eens een OnlyFans-pagina op na, wat hem ook weer wat extra centen oplevert. “Ik heb geen typische klanten”, zo geeft hij mee in een podcast-interview, “maar ik krijg regelmatig wel de vraag om vrouwen te ontmaagden.”

Maagden

“Ik heb al maagden ontmoet die twintig zijn, maar ook veertig, een lichamelijke beperking hebben, die op pensioen zijn gegaan toen ze dertig werden,… Echt van alle achtergronden en beroepen”, geeft hij aan. Het vreemdste verzoek dat de man al kreeg? “Wel, er is er eentje dat ik me meteen voor de geest kan halen en waar ik voor alle duidelijk niet op ben ingegaan: één vrouw vroeg of ze een baby van me kon krijgen. Concreet liet ze weten dat ik wat van mijn sperma moest achterlaten in een pot…”, verduidelijkt James. Bizar!

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels