Vind ons op

Zita

Lifestyle

Doe jij dit weekend ook mee aan het Nationale Kampeerweekend?

Heb jij net als veel andere Belgen nog geen zomervakantieplannen gemaakt en weet je niet echt wat gedaan met je tijd? En ben je het doelloos rondslenteren een beetje beu? Dan kan je dit weekend deelnemen aan het Nationale Kampeerweekend. In je tuin, op je balkon of in de natuur: pak je tent erbij en waan je even helemaal op vakantie.

Initiatiefnemers van het originele evenement zijn Decathlon, Delhaize en Joe FM. Om ervoor te zorgen dat we ondanks de bijzondere coronasituatie toch een zomergevoel krijgen, besloten ze om ons dit weekend aan te sporen om die oude kampeerspullen nog eens boven te halen.

Vakantiegevoel

Bij kamperen denk je wellicht meteen aan een camping in het zuiden van Frankrijk, maar dat hoeft in de praktijk helemaal niet. Je kan je tent ook makkelijk opzetten in je achtertuin, op je balkon als je daar genoeg plaats hebt of waarom niet bij vrienden in de tuin? Uiteindelijk gaat het vooral om het vakantiegevoel dat je zo creëert. Doe ook echt alsof je op vakantie bent en sta dus niet in je volledig uitgeruste keuken te kokkerellen, maar maak gebruik van je gasbrandertje en kampeerpotten – let er uiteraard wel op dat je hier veilig mee omspringt. Zaterdag 11 juli kan je trouwens heel de dag terecht op Joe FM voor een afspeellijst die volledig in het teken staat van het Nationale Kampeerweekend. Ren dus naar de bergplaats, haal je kampeerspullen tevoorschijn en doe dit weekend even alsof je op een zonnige camping vertoeft. Vergeet uiteraard niet om een kiekje te maken voor op Instagram en dat te delen met de hashtags #nationaalkampeerweekend en #nationalcampingdays.

Het bericht Doe jij dit weekend ook mee aan het Nationale Kampeerweekend? verscheen eerst op Metro.

Meer in Lifestyle

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top